Всі необхідні заходи будуть вжиті невідкладно  / facebook.com/mvs.gov.ua

У місті Ізмаїл Одеської області від роботи відсторонено керівника дитячого будинку, якого підлеглі запідозрили в розбещенні трьох малолітніх дівчаток.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської обласної державної адміністрації, служба у справах дітей та департамент охорони здоров'я ОДА сприяють слідству, яке проводиться у зв'язку із заявою співробітниці комунального підприємства «Ізмаїльський спеціалізований будинок дитини».

Читайте такожНе поділили дорогу: у центрі Хмельницького стріляли у Путіна (відео)

Відео дня

«Одеською обласною державною адміністрацією створено комісію з проведення службового розслідування. На час проведення службового розслідування виконувача обов'язків генерального директора відсторонено від виконання службових обов'язків...», - заявили в ОДА.

Зазначається, що всі необхідні заходи, в разі виявлення фактів порушення прав дітей з боку керівництва будинку дитини, будуть вжиті невідкладно.

«Будь-які прояви насильства і тиску на дітей неприпустимі. Причетних до порушення закону буде притягнуто до відповідальності», - акцентували в прес-службі.

Розбещення в притулку Ізмаїла: що відомо

  • Раніше поліція відкрила справу про можливе розбещення директором притулку трьох малолітніх дівчаток в Ізмаїлі Одеської області.
  • Повідомлялося, що із заявою про те, що директор будинку дитини (спеціалізованої установи) нібито розбещує малолітніх вихованців, звернулася одна зі співробітниць цього закладу. За словами жінки, керівник здійснює розпусні дії щодо трьох дівчаток (вік 5-7 років).
  • Поліцейські відкрили провадження за ч.2 ст.156 (розбещення малолітніх) Кримінального кодексу України. Самі діти кажуть, що в кабінеті директора дивилися мультфільми і гралися. Призначено низку експертиз.