Під час затримання зловмисники намагалися втекти / фото прес-служба поліції

У центрі Києва оперативники Національної поліції і поліції Києва спільно з бійцями КОРДу затримали групу розбійників, якими виявилися громадяни іншої держави.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як зазначається, зловмисники підшуковували жертв біля обмінників. Після здійснення валютної операції вони нападали на потерпілих і відбирали гроші.

Відео дня
фото прес-служба поліції

"Сьогодні ввечері спецоперацію з затримання фігурантів провели співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції та оперативники поліції Києва з залученням бійців КОРДу. Під час затримання зловмисники намагалися втекти, протаранили чотири транспортні засоби та неодноразово створювали аварійну ситуацію. У результаті бійці КОРДу застосували табельну вогнепальну зброю. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав, зловмисників затримали. Фігурантами виявилися громадяни іншої держави, раніше судимі за майнові злочини. Їх затримання відбулося після того, як вони сьогодні на вулиці Лесі Українки відібрали сумку з грішми", - повідомили в поліції.

фото прес-служба поліції

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюється причетність іноземців до аналогічних злочинів на території України.

За даними журналіста Юрія Бутусова, затримані - громадяни Грузії Піпія Ромео, 1975 року народження, і Данелія Гіа Анзоровіч, 1976 року народження.

Читайте такожУ центрі Києва іноземці влаштували стрілянину, поліція з'ясовує обставини (відео)

Вас також можуть зацікавити новини: