За відомостями поліції, між потерпілим та двома чоловіками виникла суперечка \ facebook.com/mvs.gov.ua

У Дніпрі внаслідок конфлікту зі стріляниною поранено 33-річного чоловіка.

Читайте такожУ Запоріжжі розстріляли чоловіка - ЗМІ (відео 18+)Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, інцидент стався 18 серпня біля одного з будинків у Новокодацькому районі.

За відомостями поліції, між потерпілим та двома чоловіками виникла суперечка, під час якої 42-річний зловмисник дістав невстановлену зброю та вистрелив потерпілому у ноги.

Відео дня

Зловмисниками виявились раніше судимі 23-х та 42-річні місцеві жителі. Чоловіків затримали за місцем мешкання.

«У 42-річного підозрюваного поліцейські вилучили гранату Ф-1 із запалом. Також в ході обшуку в орендованому будинку правоохоронці виявили два пістолети, кастет, ножі та 26 сліп-пакетів з пігулками невідомого походження. Все вилучене направили на експертне дослідження», - йдеться у повідомленні.

Пораненого чоловіка доставили до лікарні.

За вказаним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 ("хуліганство") та ч. 1 ст. 263 ("незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами") Кримінального кодексу. Наразі двом чоловікам повідомлено про підозру за цими статтями. В ході слідства буде встановлена роль кожного учасника хуліганських дій та їх причетність до незаконного зберігання зброї.

Новини по темі: