У місті оголошено план-перехоплення / фото Національна поліція

Сьогодні в центрі Одеси біля банку невідомі напали на чоловіка, який перебував в автомобілі, відібравши у нього сумку.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, троє невідомих розбили скло в припаркованій іномарці, в якій сидів потерпілий, відібрали у нього власну сумку і зникли на автомобілі Audi.

Автомобіль потерпілого стояв біля банку.

Відео дня

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції. На території міста і прилеглих районів області в дію введено спеціальний оперативний план «Перехоплення». Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення та затримання правопорушників.

Читайте такожРозбірки у Броварах: 20 учасників перестрілки взяли під варту

Як повідомляють очевидці, напад стався приблизно о 9.45 на перетині вулиць Рішельєвська та Успенська. Зазначається, що, ймовірно, вихідці з Кавказького регіону, намагалися вкрасти з машини портфель з 200 тис. грн готівкою і розбили вікно.

За словами очевидців, потерпілий гнався за нападниками і обстріляв їх з травматичної зброї. Користувачі соціальних мереж стверджують, що нібито бачили, що поруч з пошкодженою машиною лежав портфель.

фото 048.ua

Як повідомляв УНІАН, у вівторок, 2 червня, в Одесі на ринку "7 кілометр" сталася масова стрілянина.

За даними поліції, на ринку була спроба розбійного нападу. В магазин тканин зайшла група людей в масках і почала стріляти в бік продавців. Поранили двох чоловіків. Після цього розбійники сіли в свої автомобілі і поїхали. На місці працює слідчо-оперативна група.