Чоловіка поранили біля суду / facebook.com/vvlaw

У Києві біля будівлі Києво-Святошинського суду сталася стрілянина.

Про це повідомив адвокат Вадим Володарський на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, внаслідок стрілянини біля будівлі суду поранено чоловіка.

Відео дня

"Поранено чоловіка (хто - невідомо)... Зайшов до суду за п'ять хвилин до", - написав Володарський.

У коментарях він додав, що поранена була людина, імовірно в яку і стріляли. Пізніше він написав, що чоловіка вже забрала "швидка".

Пізніше в поліції підтвердили факт стрілянини та повідомили, що Києві невідомий з автомобіля відкрив стрілянину, в результаті якої постраждав чоловік, наразі йому надається медична допомога.

Правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мельниченка невідомий з автомобіля вистрелив у чоловіка. На місце негайно виїхала "швидка", слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, а також орієнтовано наряди патрульних поліцейських для зупинення транспортного засобу та затримання правопорушника.

Наразі потерпілому надають медичну допомогу.

Для розшуку та затримання зловмисника у столиці введено спеціальну поліцейську операцію та орієнтовано усі підрозділи поліції.

Як повідомляв УНІАН, у Києві приватні перевізники "не поділили" маршрут. Інцидент закінчився стріляниною з пневматичної зброї, різаниною, бійкою та використанням сльозогінного аерозолю.

Інцидент стався на кінцевій зупинці столичної маршрутки №555. Конфлікт виник між представниками двох приватних компаній, що займаються перевезеннями. Конфлікт не обійшовся без постраждалих: дві людини отримали травми.

Вас також можуть зацікавити новини: