У Львові чоловік викрав автопричіп / фото lv.npu.gov.ua

У Львові чоловік викрав автопричіп з агітаційним партійним банером.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області, 27 вересня до поліції звернулася керівник міського осередку однієї з політичних партій, яка повідомила, що на вулиці Медової Печери у Львові невідомі викрали автопричіп з агітаційним банером.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що причіп, на якому була встановлена металева конструкція з політичною рекламою, використовувався для передвиборної агітації.

Відео дня

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки. Ним виявився 33-річний житель одного з сіл Пустомитівського району.

9 жовтня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника. Поліцейські виявили викрадений причіп у гаражі. Транспортний засіб вилучено.

Тривають слідчі дії, за результатами яких буде вирішено питання про повідомлення чоловіку про підозру в скоєнні крадіжки. За вчинене йому загрожує покарання - арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Вас також можуть зацікавити новини