Місце ДТП у Вінниці / скріншот

У Вінниці автомобіль збив на пішохідному переході сімейну пару - чоловік і жінка опинилися в лікарні у важкому стані. У них діагностували черепно-мозкові травми, переломи та забої.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

На кадрах з камер спостереження видно, як автомобіль навіть не гальмуючи на швидкості зносить чоловіка і жінку. Від удару їх перекрутило в повітрі і відкинуло на асфальт. Постраждала через кілька хвилин спробувала встати, але втратила свідомість. Обом постраждалим по 50 років.

"Основний діагноз черепно-мозкова травма, плюс переломи. Я знаю випадки, коли люди вмирали при такій ситуації. Вони живі, будуть жити, вони відновляться", - повідомив черговий лікар лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Шамов.

Читайте такожУ ДТП під Львовом загинули дві людини, ще троє - в лікарні (фото)

Аварія сталася на ділянці дороги з великим трафіком - там їздять трамваї і машини, які об'їжджають затори на центральних вулицях. 

Водій, який влаштував ДТП, був тверезий, кажуть у поліції. Як він не побачив пішоходів - пояснити не може. Каже, що відволікся. За фактом аварії відкрили кримінальну справу, але водія не затримали. Санкція статті передбачає три роки обмеження волі.