В Одесі вагітна придумала історію про групове зґвалтування, щоб помститися хлопцеві, з'ясували журналісти / ілюстративне фото pixabay.com

Інформація про те, що в Одесі вагітна жінка познайомилася з чоловіками біля супермаркету і була зґвалтована ними по черзі, виявилася фейком.

Жінка сама придумала моторошну історію, щоб помститися своєму хлопцеві після конфлікту через немитий посуд, повідомляє "Одесса.онлайн" з посиланням на відомості поліції.

За даними журналістів, псевдопостраждала забрала заяву з поліції після того, як конфліктна ситуація вирішилася.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі гола жінка влаштувала "показовий виступ" (відео)Вагітна познайомилася з чоловіками в Одесі на вул. Ільфа та Петрова, 53 біля АТБ, вони запросили її поїсти й пустили по колу, йшлося у Telegram-каналі "Х*ева Одесса".

Пізніше журналісти дізналися в поліції, що правоохоронцям надходила заява про групове зґвалтування, проте вона виявилася фейковою – "постраждалу" не ґвалтували.

Раніше в Одесі стався пікантний інцидент – чоловік у соцмережі познайомився з 40-річною жінкою, вислав їй інтимні фото й попався на "гачок". Зловмисниця вимагала від співрозмовника гроші, погрожуючи оприлюднити знімки.

Спочатку чоловік заплатив гроші новій знайомій, проте вона почала "підвищувати ставки". Пізніше потерпілий звернувся в поліцію, і вимагачку затримали.