На Львівщині побили першокурсників / zolochiv.net

У гуртожитку одного з училищ Львівської області старшокурсники побили студентів першого курсу.

Відео з побиттям потрапило у мережу. На нього оперативно відреагувала поліція Львівщини. На кадрах видно, як старші хлопці у боксерській рукавичці по черзі б’ють молодших в груди та в обличчя. Постраждалі від болю ледь не втрачали свідомість, опускалися по стіні вниз, але їм навіть не намагалися допомогти.

"8 грудня під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили відео, на якому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів, в присутності багатьох очевидців, по черзі завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям, ймовірно, учням-першокурсникам цього ж навчального закладу. При цьому для нанесення ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю", – зазначили у поліції.

Як з'ясувалося, побиття сталося ще у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному з сіл Золочівського району. Йдеться про гуртожиток Червоненського вищого професійного училища.

Директорка навчального закладу Тетяна Салабай у коментарі місцевому виданню Золочів.нет сказала, що не може зрозуміти такої жорстокості дітей. Вона додала, що після того, як побачила відео, повідомила в поліцію.

Інші інциденти на Львівщині

У Львові патрульні розшукали чоловіка, який у костюмі бабусі катався вулицями на прив’язаних до автомобіля лижах. Патрульні одразу відреагували та виявили автомобіль на вулиці Шевченка. Перевіривши дані "бабусі", нею виявився 30-річний чоловік.

Вас також можуть зацікавити новини: