У Києві знайшли мертвим народного депутата Валерія Давиденка / фото УНІАН

Народний депутат від групи «Довіра» у Верховній Раді Сергій Шахов вважає, що його колегу Валерія Давиденка вбили, а версію з самогубством відкидає.

Про це депутат заявив у коментарі hromadske.

«Я переконаний, що ця людина не могла скоїти самогубство. Я наполягаю на тому, що його вбили і треба робити розслідування... Бачилися з ним у парламенті, на засіданні ми не спілкувалися з ним. Але я переконаний, що якби були якісь проблеми, він би порадився», — повідомив він.

Відео дня

Читайте такожЗагибель нардепа Давиденка: поліція як основну версію розглядає самогубство - ЗМІ

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, народного депутата від групи «Довіра» Валерія Давиденка знайшли мертвим у його офісі: «Поліцією і прокуратурою будуть перевірятися всі можливі версії трагедії, що сталася».

Давиденко на дострокових парламентських виборах 2014 року пройшов до Ради за одномандатним виборчим округом № 208 від ВО "Заступ", набравши 38,86% голосів виборців.

У 2019 році був обраний до Верховної Ради IX скликання як безпартійний самовисуванець за 208 округом (Чернігівська область).

З 6 грудня 2019 року - член депутатської групи "Довіра", до того - позафракційний. Член Комітету з питань економічного розвитку.