У центрі Одеси біля школи знайшли тіло жінки в мішку / фото Нацполіція

В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки, тіло якої було виявлено сьогодні в мішку біля школи на вулиці Маріїнській.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, у вбивстві підозрюється син 83-річної жінки, якого затримано за місцем проживання.

Читайте такожУ центрі Одеси біля школи знайшли тіло жінки в мішку (фото)

Відео дня

Встановлено, що вчора ввечері 55-річний чоловік вдарив матір сокирою по голові, надів на неї поліетиленовий пакет, обмотав скотчем і задушив.

«Переконавшись, що старенька не дихає, зловмисник поклав тіло у мішок і відволік подалі від дому», - повідомили в главку.

За словами зловмисника, він убив свою матір під час конфлікту, але не говорить, через що саме з нею посварився.

Зараз фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. В рамках досудового розслідування буде призначено низку експертиз, в тому числі судово-психіатричну, яка визначить осудність зловмисника.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Жорстоке вбивство в Одесі: що сталося

  • Сьогодні в центрі Одеси на вулиці Маріїнській біля входу у підвал школи №57 виявлено мішок, в якому було тіло вбитої пенсіонерки.
  • На тілі загиблої виявили ознаки насильницької смерті.