Затриманий Одеський вбивця працював у готелі, але був звільнений / фото Нацполіція Одеської області

В Одесі встановлено особу другої жертви зловмисника, який ходив по проспекту Небесної Сотні з людською головою.

Як повідомили УНІАН в прес-службі Одеської обласної прокуратури, сьогодні в поліцію надійшло повідомлення про чоловіка, який ходить по вулиці з людською головою в руках.

«30-річного чоловіка затримали. Під час обшуку за місцем проживання зловмисника працівники правоохоронних органів виявили тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті. За попередніми даними, потерпілими виявилися батько затриманого і друг сім'ї», - уточнили в прес-службі.

Читайте такожОбвинувачений у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко в суді порізав собі горло (відео 18+)

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, за результатами яких буде вирішено питання про обрання затриманому запобіжного заходу тощо.

Водночас у Telegram-каналах з'явилося повідомлення про особу затриманого та його жертви.

Зазначається, що підозрюваний працював у п'ятизірковому готелі «Дюк», розташованому у провулку Чайковського, звідки був звільнений «за психи на роботі і перебування в наркотичному сп'янінні».

Жертвами зловмисника став його батько і 32-річний чоловік, який був, імовірно, другом сім'ї.

У Telegram-каналах називаються імена і прізвища затриманого і загиблих.

Жорстоке вбивство в Одесі: деталі злочину

Сьогодні в Одесі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві двох осіб. Повідомлялося, що чоловік відрізав голову своєму батькові, і ходив з нею по вулиці. Зловмисник також був обмотаний людськими нутрощами. У квартирі багатоповерхового житлового будинку було виявлено обезголовлений труп, а також ще одне тіло з розпореним животом.