В Одесі госпіталізували одного з членів комісії / фото телеграм-канал "ХО"

В Одесі госпіталізований член однієї з виборчих комісій, у якого на ділянці стався гіпертонічний криз.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

«У день виборів чотирьом членам виборчих комісій довелося викликати швидку допомогу. Одного з них госпіталізували з гіпертонічним кризом», - сказав Куций.

Відео дня

Водночас у соціальних мережах очевидці повідомляють, що інцидент стався на виборчій дільниці, розташованій на проспекті Гагаріна в Одесі.

Зазначається, що на цій ділянці люди перебувають у приміщенні, в якому не відкриваються вікна; без їжі. При цьому нібито затягується підрахунок голосів.

«Заходити можуть тільки депутати і довірені особи, спостерігачам та комісії заборонено виходити, якщо вийдуть - вже не зайдуть, заступник голови знепритомнів і виїхав на «швидкій», - повідомляють очевидці.

Читайте такожУ Луцьку спостерігач вистрибнув з вікна виборчої дільниці - ЗМІ

Вибори в Одесі: що відомо

За даними екзит-полу, на виборах міського голови Одеси лідирує чинний мер Геннадій Труханов, висунутий партією «Довіряй справам!».

Депутат ВР Микола Скорик (ОПЗЖ) - 17,7%, народний артист України Олег Філімонов (від партії «Слуга народу») - 15,5%, підприємець Петро Обухів (від «Європейської Солідарності») - 11,7%. На п'ятому місці - колишній нардеп, почесний президент Національного університету «Одеська юридична академія» Сергій Ківалов - 5,2%.

Решта кандидатів не набрали 5% голосів.

Згідно з екзит-полом, до Одеської міської ради проходить партія Труханова «Довіряй справам!» - 24,4%, «Опозиційна платформа - За життя» - 20,9%, «Слуга народу» - 18%, «Європейська Солідарність» - 12,3%, «Партія Шарія» - 9,3%.