У Києві цуценя викинули з шостого поверху / Скриншот с Facebook

У Києві з шостого поверху викинули цуценя. Песик на ім’я Рем вижив, на цей час відомо, що ветеринарам вдалося стабілізували його стан.

Як повідомили столичні зоорятівники Kyiv Animal Rescue Group у Facebook, поліція відкрила кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами. Очевидці повідомили, що власниця тварини була в стані алкогольного сп'яніння. 

"Ми рятуємо тварин, що потрапили в надзвичайні ситуації та бачили багато, проте після останньої суботньої заявки у нас волосся стало дибки. На диспетчерський телефон команди повідомили, що з 6-го поверху багатоквартирного будинку викинули лабрадора", – йдеться у повідомленні KARG.

Відео дня

"Чергові рятувальники помчали за вказаною адресою. На місці було багато людей та поліція, але ніхто не відвіз собаку до ветеринарної клініки. Всі ці люди просто стояли та дивились. І тут цензурних слів теж бракує", – кажуть зоозахисники. 

"Малого негайно шпиталізували до клініки та стабілізували стан. В режимі реального часу триває обстеження Рема, плекаємо надію, що отримані травми не надто серйозні", – додають рятувальники.

Скриншот с Facebook
Скриншот с Facebook

Злочини проти тварин

У 2021 році киянин викинув з вікна багатоповерхівки п’ять цуценят. У такий жорстокий спосіб зловмисник вирішив позбутися цуценят своєї нестерилізованої собаки. 

У Кривому Розі закрили справу про жорстоке поводження з твариною. Колишнього поліцейського Олександра Руденка звинувачували в тому, що він наколов собаку на вила та кинув у багаття.

Вас також можуть зацікавити новини: