Крім цього, дівчинка була травмована морально / Фото - УНІАН, Андрій Скакодуб

У Хмельницької області водій не пропустив чоловіка з сім'єю на пішохідному переході, ледь не збив дівчинку, а після влаштував бійку. Підозрюваний бив дитину кулаками, а з батька вимагав 100 доларів у вигляді "компенсації".

Інцидент стався в місті Славута, відразу після Нового року - 1 січня 2021 року, Про це повідомляє ТСН.

Так, водій авто не пропустив на "зебрі" сімейну пару з дітьми. Чоловік і дружина підійшли до дороги разом зі своїми сином і дочкою. Дівчинка ледь ступила на перехід, в цей момент поруч з нею різко загальмувала машина. Сім'я обійшла авто, батько дітей розлютився, адже його дочку мало не збили. 

Відео дня

Чоловік вдарив ногою по задньому бамперу машини. Водій авто вийшов з салону і почав бити "кривдника" свого транспорту. Також він вимагав 100 доларів в якості "компенсації" за зіпсований бампер. Чоловіків розняли, але після цього бійка не закінчилася. Водій підбіг до дівчинки, яку він ледь не збив. Він вдарив дитину кулаками в груди. Постраждала говорила, що після цього їй було важко дихати протягом декількох днів. 

Крім цього, дівчинка була травмована морально. Вона боялася виходити на вулицю в темний час доби та переживала, коли бачила невідомих їй чоловіків. З січня по березень у дитини також були болі в грудях.

Читайте такожСмертельна ДТП під Харковом: у лікарні померла 21-річна дівчинаНа суді дівчинка розповіла, що вона відскочила від машини. У той момент вона вже стояла на переході, але побачила авто і швидко відреагувала. 

Водій авто, який вдарив дитину, відмовився визнавати свою провину. Він стверджував, що не починав бійку першим. Попри слова підозрюваного, суд виніс рішення не на його користь. Водію присудили випробувальний термін і виплату збитку. Чоловік повинен заплатити майже 2 тисячі грн за майнові втрати і 10 тисяч гривень в якості моральної компенсації.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Кривому Розі водій збив жінку з 5-річною дитиною і зник. Хлопчик залишився без мами.

Також вас можуть зацікавити новини: