Ілюстрація / REUTERS

Чистий прибуток страховиків життя і здоров'я США в 2019 році зріс на 12,6% до $45,6 млрд.

Читайте такожНижче від середнього: страховики втратять близько $6 мільярдів через природні лиха у першому кварталі

Загальний дохід індустрії страхування життя, здоров'я та ануїтетів збільшився на 3% до $872,3 млрд у порівнянні з попереднім роком, передає forinsurer.com. Цьому сприяло збільшення премій і винагород на +$59,5 млрд, але частково компенсувалося скорочення інших доходів на $38 млрд.

Відео дня

AM Best пов'язує ці коливання зі зміненими угодами про спільне страхування і поверненням ретроцесій від іноземних філій в American General Life Insurance Company, Hannover Life Reassurance Company of America і United States Life Insurance in the City of New York.

Крім того, зростання доходів трохи випередило збільшення загальних витрат на 2,5%, що призвело до збільшення прибутку до сплати податків до $55,1 млрд, що на 11,8% вище, ніж у попередньому році.

Збільшення податків на $4,2 млрд також було компенсовано скороченням чистих реалізованих втрат капіталу на $3,5 млрд, що призвело до збільшення чистого прибутку порівняно з аналогічним періодом минулого року на $5,1 млрд. Капітал і профіцит галузі зросли на 6,2% з кінця 2018 року, досягнувши $415,6 млрд на кінець 2019 року.

Дані AM Best були отриманіна підставі щорічної річної звітності компанії, яка становила близько 95% сукупних галузевих премій та щорічних виплат.