Обидва вимагали «винагороду» від підприємців / фото УНІАН

У Києві на хабарах затримали керівників одразу двох природніх парків.

Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Встановлено, що керівник одного із лісопаркових господарств столиці вимагав та отримав 4 тис. доларів, а тимчасово виконуючий обов’язки директора одного із Національних природніх парків – 2 тис. доларів.

Відео дня

«Відомо, що обидва вимагали «винагороду» від підприємців. За гроші обіцяли дозволити ведення бізнесу на рекреаційних територіях. Зокрема, керівник лісопаркового господарства мав пролобіювати розміщення мотузкового парку», - розповіли у поліції.

Читайте такожПідпалювач тролейбуса в Києві зробив страшне зізнання (відео)Зловмисників затримали 26 травня у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання останніми обумовленої суми коштів – 4 та 2 тис. доларів відповідно.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозри за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянка або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та обрання їм запобіжних заходів.

Як повідомляє Київська міська прокуратура, викрито керівників КП «Лісопаркове господарство «Конча-Заспа» та парку «Голосіївський».

фото Нацполіція
фото Нацполіція

Вас також можуть зацікавити новини