Наталка Діденко розповіла, де в п'ятницю прогнозується літня температура повітря / колаж УНІАН з фото Pixabay та скріншоту

Літня погода в Україні завтра - у п'ятницю, 12 квітня, очікується у східних регіонах держави, там прогнозується вдень від +25 до +27 градусів.

На півдні нашої країни очікується +22…+26, а у Дніпропетровській області - до +24 градусів, поділилася прогнозом синоптик Наталка Діденко на своєму каналі в Telegram. Експерт попередила, що у північній частині української держави може бути сильний вітер.

За відомостями Діденко, погода в Києві завтра очікується весняна - не прогнозується спека чи опади. У нічні, ранкові та вечірні години мінімальна температура може становити +8, а вдень спрогнозовано +18.

Відео дня

"Антициклональний характер погоди в Україні втримається - без опадів, хіба хвіст атмосферного фронту зумовить періодичні дощі на південному сході, в Приазов'ї та в Криму", - додала вона.

Свіжі новини України - сьогодні це варто знати про погоду

Нагадаємо, 9 квітня у Києві зафіксували два температурні рекорди. Зокрема, стало відомо, що середньодобова температура повітря була найвищою за час проведення спостережень для цього дня (становила 19 градусів).

10 числа вдень  у місті температура досягала позначки +26 градусів, і було встановлено аж три нові рекорди. За відомостями журналістів, на муніципальному пляжі "Венеція" люди навіть неофіційно відкрили купальний сезон.

Вас також можуть зацікавити новини: