В Україні 23 та 24 вересня пройдуть дощі  / фото УНІАН

У четвер, 23 вересня, Україна буде чи не найхолоднішою в Європі: вночі можливі заморозки на ґрунті, а вдень у більшості областях температура коливатиметься  в межах +6+10 градусів. Потеплішає на вихідних.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що температура повітря протягом дня коливатиметься  в межах +6+10 градусів "у північних областях, практично в усіх центральних, на Харківщині, Тернопільщині та Хмельниччині".

Відео дня

"Почне, щоправда, завтра теплішати в багатьох західних областях, розтануть носи й щоки від повітря з милосерднішими градусами, 9-13 тепла. Також вищою обіцяє бути температура повітря на Півдні України, в Луганській та Донецькій областях, тут +10+15 градусів", – повідомила Діденко.

Читайте такожКарпати засипає снігом (фото)За прогнозом синоптика, вітер 23 вересня переважатиме північно-західного напрямку, в західних областях може бути рвучким. В п’ятницю, 24 вересня, він посилиться в усій Україні та досягатиме штормових поривів.

Також Діденко прогнозує, що значну частину України 23 та 24 вересня заллють дощі.

"Проте вихідними днями синоптична ситуація, озирнувшись, типу "хто я? де я?", схаменеться – підвищить градуси та почне вимітати дощ. І навіть пустить на метеосцену сонце", – потішила синоптик.

Погода у Києві 23 вересня

За словами Діденко, Київ у четвер буде найхолоднішою столицею Європи, близько +9 градусів. Можливий невеликий дощ, щільна хмарність.

Якою буде погода найближчими днями: прогноз Укргідрометцентру

Раніше Укргідрометцентр попереджав, що в Україні 22 та 23 вересня очікуються заморозки.

Повідомлялося, що найближчими днями в Україні збережеться прохолодна погода і продовжаться дощі. А вже 23 вересня можливий перший сніг.

Вас також можуть зацікавити новини