Погода в Україні / фото ua.depositphotos.com

До кінця року погода в Україні буде теплою, з "плюсами" вдень та опадами у вигляді дощю чи мокрого снігу. Про це в коментарі ТСН.ua повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його словами, до кінця другої декади грудня по всій Україні очікуються дощі та аномально тепла погода. Зокрема, з 11 по 15 число у південних та центральних областях температура зросте до +4...+10 в нічний час та до +11...+15 вдень. У Криму потеплішає до +18, а на решті територій буде до +3...+6 вдень.

"Від 16 до 19 числа в Україні невелике похолодання та послаблення опадів. Від 20 грудня та до самого Нового року погода мінлива з плюсами вдень і мінусами вночі та періодичними опадами у вигляді дощу і мокрого снігу", - спрогнозував народний синоптик.

За його прогнозом, морози до України повернуться в січні-лютому. Короткотривалі періоди похололдання до -15...-20 очікуються у другій половині січня та на початку лютого. Народний синоптик додав, що весна буде рання.

Аномальне потепління в Україні

Найближчими днями посиляться повітряні потоки з південного заходу, які поставлятимуть тепле та вологе повітря африканського походження на територію України. За словами синоптика Ігоря Кібальчича, через це у найближчі дві доби по всій території України очікується аномально тепла, нестійка погода з опадами, а також посиленням вітру.

Вас також можуть зацікавити новини: