В Україні оголосили штормове попередження / фото ua.depositphotos.com

На вівторок, 28 березня, по всій Україні, крім Криму, оголошено штормове попередження. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Синоптики зазначають, що у багатьох областях очікуються сильні дощі та мокрий сніг, місцями буде ожеледиця й потужні пориви вітру.

"28 березня у більшості західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, на дорогах західних та північних областей місцями ожеледиця; пориви вітру 17-22 м/с, у західних областях місцями 25 м/с", - йдеться у попередженні.

У відомстві відзначають, що через зміну погоди можливі порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг. Через негоду на 28 березня оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

В Україні 28 березня вируватиме негода / фото Укргідрометцентр

Активний циклон зіпсує погоду в Україні - що відомо

Синоптики попереджають, що з 28 березня в Україні очікується суттєва зміна погоди. Циклон принесе нам різке похолодання, сильні опади та рвучкий вітер. 28 березня тепла погода залишиться лише на сході України, але згодом похолодання дістанеться й туди. В нічні години місцями очікуються морози, а в Карпатах температура падатиме до -12 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: