Тиждень в Україні буде переважно сухим / фото ua.depositphotos.com

Найближчий тиждень подарує українцям переважно суху погоду з комфортною температурою. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Опади очікуються лише на початку тижня, потім встановиться суха погода з невеликою хмарністю. Перед вихідними практично по всій країні температура знизиться до +19°...+22°, проте вже в неділю знову підвищиться до більш комфортних +22°...+25°.

У понеділок, 4 вересня, в Україні будуть температурні контрасти. На заході, півночі, а також в окремих центральних областях очікується від +18° до +24°. А на півдні, сході та у більшості центральних областей повітря прогріється до літніх +25°...+29°. Опади очікуються у Хмельницькій, Вінницькій та Чернівецькій областях.

4 вересня у багатьох областях України ще буде літнє тепло / фото УНІАН

У вівторок, 5 вересня, опади практично покинуть територію нашої країни, покапає лише місцями на півдні. Ночі стануть свіжішими, +11°...+17°. Вдень на заході та півночі буде +22°...+ 25°, а на решті території повітря прогріється до +25°...+29°.

Відео дня
5 вересня дощів в Україні вже практично не буде / фото УНІАН

У середу, 6 вересня, в Україні очікується вже суха погода з невеликою хмарністю. На півдні та південному сході повітря прогріється до +26°...+30°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +22°...+27°.

6 вересня в Україні буде тепло та сухо / фото УНІАН

В середині тижня температурні контрасти в Україні згладяться, в більшості областей очікується від +19°...+24°, лише на півдні буде тепліше, +26°...+28°. 

7 вересня в більшості областей України буде 19°...+ 24° / фото УНІАН

Перед вихідними, 8 вересня, в Україні похолоднішає. Вночі температура місцями опуститься до +7°...+10°, а вдень практично по всій країні буде не вище +19°...+23°, лише місцями на півдні температура підніметься до +25°. Без опадів.

Перед вихідними температура в Україні знизиться, ночі стануть набагато холоднішими / фото УНІАН

На вихідних температура поступово підвищиться. Наприкінці тижня стовпчики термометрів вже будуть показувати комфортні +23°...+25°, а місцями на півночі, півдні та в Закарпатській області повітря прогріється до +26°...+28°.

На вихідних температура в Україні почне поступово підвищуватися / фото УНІАН
10 вересня в Україну повернеться комфортна темпеатура / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: