19 листопада в Україні стане холодніше / фото УНІАН

Сьогодні, 19 листопада, погода нагадає українцям про наближення зими. По всій країні похолоднішає, вдень у більшості областей буде 0°...+4°. Лише на півдні і в Закарпатській області температура підніметься трохи вище. Опади покинуть західні області і змістяться на південний схід країни. Про це свідчать дані Погода УНІАН

У більшості областей на заході України сьогодні буде +2°...+3°. В Івано-Франківській області очікується до +4° і лише на Закарпатті повітря прогріється до +6°. Також на Закарпатті можливий дощ, а на решті території буде сухо.

На жителів півночі України сьогодні чекає найхолодніша погода, адже температура протягом дня виявиться на рівні 0°...+1°. Без опадів. 

Відео дня

На сході України сьогодні буде похмуро. Тут стовпчики термометрів покажуть +2°...+3°. Місцями очікується мокрий сніг.

У центральній частині країни також буде похмура погода, а температура не підніметься вище +1°...+4°. У Дніпропетровській області очікуються дощі, на решті території - без істотних опадів.

На півдні буде похмуро, суцільна хмарність. Температура в межах від +3° до +5°. Місцями пройдуть дощі.

19 листопада опади змістяться на південний схід України / фото УНІАН

Прикмети погоди 19 листопада

Якщо в цей день йде сніг, то і вся зима буде сніжна. Якщо лід на річці стає купами, то і хліба будуть купи, а якщо гладко, то і хліба буде мало.

Вас також можуть зацікавити новини: