У Києві спостерігається аномальне тепло / фото УНІАН

У Києві другий день поспіль фіксуються температурні рекорди. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

За даними метеостанції, 2 січня у Києві вперше за 143 роки спостережень середньодобова температура повітря склала +9,4°. Це на 3,9° градуси вище від рекордного значення температури для цього дня 2007 року. За даними синоптиків, кліматична норма перевищена на 12,9°, що відповідає погоді середини квітня.

"Максимальна температура у столиці піднялась до +13,2°С, перевищивши попередній рекорд для цього дня 2007 року на 6,3°С і повторивши рекорд січня, який був зафіксований лише вчора", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як зазначається, мінімальна температура повітря у Києві не опускалась нижче за 6,9°С. Попереднє рекордне значення було відмічено у 2007 році й дорівнювало 4,0°С.

Аномальне тепло у Києві

Як повідомляв Погода УНІАН, 1 січня у Києві встановлено новий температурний рекорд. У столиці середньодобова температура повітря склала +10,3°С. Таку високу температуру у цей день зафіксували вперше за весь час спостережень.

Вас також можуть зацікавити новини: