Сьогодні в деяких областях України будуть грози / фото Gábor B, Pixabay

Сьогодні, 20 серпня, в більшості областей України буде +26...+29 градусів. На півночі країни стовпчики термометрів покажуть +24°...+23°, а на Закрапатті, а також місцями на сході та півдні буде 30-градусна спека. Дощі та грози очікуються в більшості центральних і південних областей, а також місцями на півночі України.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде невелика хмарність. Тут стовпчики термометрів покажуть +25°...+30°, а на Закарпатті повітря прогріється до +33°. Без опадів.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде найхолодніша погода. Тут стовпчики термометрів покажуть +23°...+24°. У Чернігові та Сумах очікуються дощі. На решті території буде сухо.

Жителів центральних областей чекає комфортна температура +24°...+28°. Тут практично повсюдно очікуються дощі та грози, лише у Вінницькій області буде переважно суха погода.

На сході України тепло розподілиться нерівномірно. На Харківщині буде хмарна погода з проясненнями, до +26°, а в Донецькій і Луганській областях повітря прогріється до +29°...+30°. Без опадів.

У південних областях сьогодні буде +27°...+30°. У Запорізькій та Херсонській областях, а також у Криму очікуються грози.

Погода в Україні 20 серпня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: