Найближчого тижня у Києві буде сухо / фото detillybert, Pixabay

Найближчими днями у Києві очікується суха погода. Вдень температура буде комфортною, а вночі стовпчики термометрів опускатимуться до +11°. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"Протягом наступних п'яти діб по Київщині переважатиме антициклональний характер погоди, тобто опадів не очікуємо", - повідомляють синоптики.

За їх прогнозами, найближчими днями повітря у столиці прогріватиметься до +23°...+26°, а вночі очікується близько +14°. З п'ятниці, 8 вересня, ночі у столиці стануть ще прохолоднішими - температура опускатиметься вже до +11°, а вдень стовпчики термометрів все ще показуватимуть комфортні +24°. 

Відео дня
Погода у Києві найближчими днями буде спокійною / фото Укргідрометцентр

Погода в Україні - прогноз на тиждень

На цьому тижні в Україні очікується спокійна погода. Згідно із повідомленням Українського гідрометцентру, на територію нашої країни очікується вплив антициклону з заходу. У результаті цього, впродовж тижня не передбачається опадів, а вдень і вночі очікується багато прояснень.

Вітер буде північно-східний з переходом на північно-західний, його швидкість становитиме від 5 до 10 м/с.

Також слід зазначити, що температура буде досить комфортною. Вночі термометри покажуть значення від 10 до 15 градусів за Цельсієм, а вдень очікується від 21 до 27 градусів. 7 вересня у північно-східних областях температура становитиме від 19 до 24 градусів, тоді як на півдні та на південному сході країни вдень повітря прогріється до 24-30 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: