Суд продовжив тримання Єфремова під вартою до 24 червня / фото УНІАН

Старобільський районний суд Луганської області продовжив екс-голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 червня.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

За її словами, «в ході вчорашнього судового засідання Старобільського райсуду Луганської області Олександру Єфремову продовжено запобіжний захід – тримання під вартою, до 24.06.2018».

Відео дня

Наступне засідання суду розпочнеться о 10.00 14 травня. На цьому засіданні заплановано одночасний допит свідків сторони обвинувачення.

Читайте такожЕкс-регіонал Єфремов вивів мільйони доларів на рахунки своїх закордонних компаній, працюючи головою Луганської ОДА

Як повідомляв УНІАН, Єфремова затримали в липні 2016 року в аеропорту «Бориспіль».

Генеральна прокуратура України у січні 2017 року направила в суд обвинувальний акт щодо Єфремова. Його звинувачують в організації захоплення терористами будівлі Луганської облдержадміністрації; у пособництві в захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; в організаційному сприянні створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка"; державній зраді.

Єфремова утримують у СІЗО у Старобільську.