Тарас Березовець / фото Главред

Політтехнолог Тарас Березовець, який відкрито підтримує Петра Порошенка під час виборчої кампанії, "пожартував" на своїй сторінці у Фейсбук, що пожежа у соборі Паризької Богоматері сталася через нещодавній візит Володимира Зеленського до Парижу. 

"Взагалі, Макрону дуже пощастило, що після приїзду Зеленського згорів всього лише Собор Паризької Богоматері. А міг би і Єлисейський палац спалахнути", - написав він. 

Допис викликав справжній шквал обурення користувачів у коментарях. Політтехнолога обзивають лайливими словами, а його пост називають "ідіотським". 

Відео дня

"Ви, панове, вже остаточно очманіли зі своїми виборами та істерикою? Це ж якими треба бути ліцемірами і покидьками, аби писати таку маячню щодо руйнації об'єкта світової історико-архітектурної та культурно-релігійної спадщини! Це і є ваша справжна аморальна сутність... Кінчені виродки, без віри в Бога і без моральних цінностей!", - написав користувач Павло Гай-Нижник.

"Березовець, після такого посту жодна поважаюча себе людина не подасть тобі руки. Причому незалежно від політичних уподобань. Є речі, про які не жартують. У політичних баталіях ви давно перейшли межі, тепер ти переступаєш через людські та культурні. Ти дно, відображення своєї команди", - написав Ерік Король.

"Думаю, посол Франції повинен прочитати цей пост. Про в'їзд в ЄС можна забути", - написав користувач з ніком Дмитро Всеволодович.

"Чорний гумор від членів команди Петра Порошенка. Зацініть! Bони думають, що це смішно. Я вважав, що вони пробили вже і дно, і днище... Ні там бездонна прірва! B голові не вкладається!", - написав Rostyslav Demchuk.

Натомість, сам Березовець у коментарях дорікає читачам, що вони "занадто серйозні" і "просто не знають гумору Шарлі Ебдо".