Фото УНИАН

Про це в коментарі виданню «Закон і Бізнес»заявила сама С.Атлантова.

В коментарі "ЗіБ" С.Атлантова пояснила, що не оспорювала судове рішення, оскільки вона майже не користується автомобілем. На питання щодо претензій до суддів О.Царевич, потерпіла зазначила:"В принципі, я не особливо постраждала. У мене ці права лежали на поличці, я все одно дуже рідко вожу автомобіль, і то - з великою обережністю. Мені здається перебільшеним таке переслідування судді.

Якщо її рішення грунтувалося на показаннях інспектора ДАІ, то було б дивно, якби вона зробила якийсь інший висновок, прийняла інше рішення. До того ж, якщо потрібно буде вносити заставу за суддю О.Царевич, я навіть можу в цьому взяти участь. Мені її по-людськи шкода, що на неї таке звалилося".

Відео дня

С.Атлантова також відзначила, що від прийнятого рішення її права як громадянина України не постраждали. "Після прийнятого рішення для мене нічого не змінилося" - сказала вона.

Нагадаємо, О.Царевич  підозрюється  у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті  375 (Ухвалення завідомо неправосудного  судового рішення з мотивів особистої зацікавленості) Кримінального кодексу України. Рішення, яке прокуратура вважає неправосудним, ніким не було оскаржене, включаючи саму прокуратуру, яка мала на це право, і набрало законної сили.

Сама О.Царевич переконана у законності того рішення, через яке її сьогодні переслідують органи прокуратури: «Якби я знала заздалегідь, які випробування мене чекатимуть в майбутньому за

прийняте в січні 2014-го рішення, то я б від нього не відмовилася. Воно було б таким самим, як і рік тому. Адже, на мою думку, це рішення єдине, яке я могла прийняти, бо воно — законне. Я ніколи не відступаю від букви закону».