Володимир Зеленський / фото УНІАН

Хоча Петро Порошенко зі своєю партією Європейська солідарність пройшов у Верховну Раду, у нього не буде можливості впливати на щось. Тому все, що йому залишається - розгорнути кампанію на критиці нової влади, і неофіційно протидіяти Зеленському і Слузі народу, співпрацюючи з Віктором Медведчуком.

Читайте такожСБУ підозрює кінопрокатні компанії у роботі на спецслужб Росії

"У Петра Порошенка з його кількістю голосів у Раді вже не буде можливості впливати на щось. Крім як - мати трибуну, щоб критикувати нову владу. А ще порохоботські ферми почнуть підхоплювати всі ці звинувачення і масово тиражувати. Тобто, Порошенко безумовно поведе інформаційну війну проти Зеленського", - у коментарі" Главреду розповів аналітик, політолог Олександр Кочетков.

Відео дня

За його словами, неофіційно Петро Олексійович планує координувати свою діяльність з Віктором Медведчуком.

"Вони з двох сторін будуть протидіяти новому президенту. У колишнього президента є узгоджений ще раніше, перед президентськими виборами, план, згідно з яким Петро Олексійович збирався бути президентом, лідер Українського вибору – спікером, а Юрій Бойко – прем'єром. Цей сценарій вони і будуть реалізовувати, будь-яким способом усуваючи Зеленського", - зазначив Він.