Арахамія пообіцяв, що в майбутньому будуть «неспростовні докази», які викриють "Темного лицаря" / фото УНІАН

Глава фракції Слуга народу Давид Арахамія заявив, що «знає, але не може сказати прізвище» нардепа, який публікує внутрішньопартійну інформацію в Telegram-каналі під ім'ям «Темний лицар».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Я думаю, що я знаю, але не можу сказати, бо тоді вся інтрига навколо «Темного рыцаря» зруйнується", - сказав він, зазначивши, що поки немає можливості надати 100% докази причетності цього парламентарія.

Відео дня

Голова фракції додав, що «натякнув» нардепу, що знає про його причетність до "зливу" інсайдів.

Арахамія пообіцяв, що в майбутньому будуть «неспростовні докази», які викриють "Темного лицаря".

При цьому він визнав, що частина інформації, яка з'являється в цьому каналі відповідає дійсності, хоча і є «суб'єктивною».

Читайте такожАрахамія, Дубінський, Бужанський, Тищенко: лави партії "Слуга народу" поповнили ряд народних депутатів

«Декілька разів він публікував інформацію, яка не для загального доступу. Я вважаю, що це некоректно з точки зору корпоративної етики. Була й інша історія. Ми надсилали перевірочні тексти в різні канали, для того, щоб побачити, де вони з'являться. Це спрацювало», - сказав Арахамія.

Однак Арахамія заперечує і називає «фантазією» інформацію про те, що разом зі своїми заступниками без попереджень перевіряв телефони частини «слуг» для виявлення «Темного лицаря».

Глава фракції зазначив, що в разі викриття, депутат, який поширює внутрішньопартійні інсайди, суворо покараний не буде.

«Поспілкуємося з ним. Виховна повинна бути якась бесіда. Ми ж нічого не можемо зробити з депутатом. Це депутат", - сказав він.

Нагадаємо, що Telegram-канал "Темний лицар" з'явився у вересні 2019 року. Менш ніж два місяці існування він зібрав понад 11 500 фоловерів. В описі до нього йдеться, що він повідомляє про «темні інсайди СЕ-команди».