Двосторонньої зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента РФ Путіна ще не було / УНИАН

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко не виключає проведення двосторонньої зустрічі президентів України та РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна до спільної прес-конференції чотирьох лідерів за результатами саміту в «нормандському форматі.

Про це він повідомив журналістам у Парижі.

«Двосторонньої зустрічі президента України Володимира Зеленського та президента РФ Путіна ще не було, вона запланована і буде пізніше», - заявив він, додавши, що «як тільки вона відбудеться, ми вийдемо до вас з комунікацією».

Відео дня

Читайте такожУ Парижі почалася зустріч нормандської четвірки (фото)

Відповідаючи на запитання, чи ця зустріч може відбутися до спільної прес-конференції лідерів «нормандського формату» за результатами саміту, він сказав: «Все зсувається по часу, будемо дивитись, як це буде, може й до (спільної прес-конференції лідерів чотирьох країн – УНІАН)».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, приблизно о 18.30 (за київським часом) у Парижі розпочалась зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату. Перед початком чотиристороннього саміту президент України провів окремі двосторонні зустрічі з лідерами Франції та Німеччини.

За попереднім графіком, зустріч у «нормандському форматі» мала розпочатись о 17.00 (за київським часом), натомість її початок був перенесений майже на півтори години.

Як зазначили в Офісі глави держави, головне питання порядку денного – обговорення подальших кроків і термінів встановлення миру на Донбасі.

Очікується, що після завершення саміту буде підготовлено комюніке.