Раніше прес-служба уряду спростувала факт подачі Гончаруком позовної заяви до ОАСК / фото УНІАН

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук дійсно звертався до Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК), в якому просив суд заборонити голові Верховної Ради Дмитру Разумкову ставити питання про його звільнення.

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело в ОАСК.

"Заява від імені Олексія Гончарука дійсно наявна. Однак її текст не бачив особисто. Чи особисто подавав Гончарук, чи його представник - це можливо з’ясувати лише, коли матимемо доступ до автоматизованої бази, а зараз уже кінець робочого дня", - сказав співрозмовник агентства.

Відео дня

Читайте такожНардеп після засідання фракції "СН" назвав імена ймовірних майбутніх членів Кабміну

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 3 березня, прес-служба Окружного адмінсуду Києва на своїй сторінці у Facebook повідомила, що прем’єр-міністр Гончарук просить суд заборонити голові Верховної Ради Разумкову ставити питання про його звільнення.

Зазначалося, що "до ОАСК надійшла заява про забезпечення позову, заявником в якій зазначений Олексій Гончарук, відповідачем - голова Верховної Ради Дмитро Разумков, третьою особою - президент Володимир Зеленський".

Також там йшлося про те, що у порядку забезпечення свого позову Гончарук просить суд заборонити голові Верховної Ради розглядати питання про його відставку.

Пізніше прес-служба уряду спростувала факт подачі Гончаруком позовної заяви до ОАСК.