REUTERS

Про це він сказав під час зустрічі з начальником Генерального штабу Збройних сил Грузії Вахтангом Капанадзе, повідомили УНІАН у прес-службі Міноборони.

У ході зустрічі сторони обмінялися думками щодо політики, що проводить Російська Федерація в Україні та Грузії, та в цілому у світі.

Полторак подякував народу Грузії за усебічну підтримку українського народу.

Відео дня

«Головне для нас - поглиблювати відносини між двома оборонними відомствами та виступати зі спільною позицією, адже і Україна, і Грузія - це своєрідний пояс безпеки для європейських країн», - зазначив міністр оборони.

Також він акцентував на важливості обміну досвідом, особливо в контексті нових знань, які набуло українське військо у ході бойових дій на сході України.

Читайте такожМіністр оборони Грузії підписала указ про скасування обов'язкового призову в армію

У свою чергу начальник Генерального штабу Збройних сил Грузії позитивно оцінив реформи, які впроваджуються в Збройних Силах України.

«Ми розуміємо, як складно проводити реформи, особливо, враховуючи те, що одночасно українське військо задіяне у бойовому конфлікті. За короткий термін вам вдалося досягти перших позитивних результатів», - зауважив Капанадзе.