Перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій КОЖЕМ’ЯКІН прогнозує, що з БЮТ у коаліцію ввійдуть ще максимум троє народних депутатів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам, коментуючи сьогоднішнє оголошення про входження до складу коаліції ще двох народних депутатів від фракції БЮТ - Валентина ЗУБОВА та Олега МАЛІЧА.

За словами А.КОЖЕМ’ЯКІНА, на жаль «іудство є у нашій фракції», але чим більше «таких іуд проявиться зараз», тим для фракції буде краще.

Відео дня

Відповідаючи на запитання, скільки ще буде депутатів від БЮТ, які ввійдуть до складу коаліції, А.КОЖЕМ’ЯКІН сказав: «Я думаю, всього до п’яти чоловік. Тобто, ще десь три чоловіки готуються».

У той же час він відмовився назвати конкретні прізвища, мотивуючи це тим, що, можливо, народні депутати передумають.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня у парламенті було оголошено про створення коаліції депутатських фракцій «Стабільність і реформи». До її складу тоді увійшли фракції Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина, по 6 депутатів від БЮТ та НУ-НС і 4 позафракційних - загалом 235 осіб.

Сьогодні, крім В.ЗУБОВА та О.МАЛІЧА, до коаліції приєднався також депутат від НУ-НС Сергія ВАСИЛЕНКО. Таким чином, коаліція тепер налічує 238 народних депутатів.