Влада Києва відмовляється вирішити питання про повернення Олександрівській лікарні її гаражів, переданих попередньою командою в оренду підприємцям.

Про це заявила депутат Київради з фракції «УДАР Віталія Кличка» Марія ІОНОВА, яка на минулому засіданні ради звернулася до голови КМДА Олександра ПОПОВА з вимогою вирішити питання на користь лікарні, повідомили УНІАН у прес-службі фракції.

«"Молода команда", яка раніше керувала містом, віддала в оренду багато приміщень закладів освіти, культури та охорони здоров’я. Зрозуміло, що їх цільове призначення не було збережено. До цього переліку потрапили й гаражі Олександрівської лікарні – зараз у них знаходиться приватне СТО та автомобільна мийка. Керівництво лікарні зверталося до влади з проханням повернути їй зазначені приміщення, адже в них можна розмістити автомобілі швидкої допомоги, інший службовий транспорт. Але влада не відреагувала на це прохання», - заявила М.ІОНОВА.

Відео дня

Депутат зазначила, що фракція «УДАР» ще наприкінці вересня 2010 року направила відповідне звернення до міськдержадміністрації. Згодом заступник голови КМДА Олександр ПУЗАНОВ повідомив про створення комісії на чолі з О.ПОПОВИМ, котра мала вивчити дане питання. Потім чиновники ще раз обіцяли «розібратися» з проблемою.

«Однак до цього часу жодних перевірок не проводилося! Влада не реагує на проблему, тому СТО та мийка і надалі займають приміщення лікарні. Міські чиновники продовжують курс Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО на передачу комунального майна у приватні руки», - вважає М.ІОНОВА.