REUTERS

У Макіївці Донецької області невідомі з проїжджаючої машини обстріляли на зупинці людей, в результаті чого були поранені жінка та дитина.

Як повідомили УНІАН очевидці події, близько 12.00 у Макіївці в мікрорайоні Черемушки повз зупинки пасажирського транспорту проїхав автомобіль, з якого по людям були зроблені постріли.

Читайте такожУ Макіївці поранили довірену особу Порошенка

Відео дня

У прес-службі Донецької облдержадміністрації з посиланням на департамент охорони здоров'я ОДА підтвердили факт того, що в результаті обстрілу в Макіївці були поранені дитина та жінка, які доставлені в лікарню.

Місцеві журналісти в соціальних мережах поширили інформацію, що поранена дитина - дівчинка 7 років, у неї роздроблена кістка, на даний час вона знаходиться у Рудничній лікарні м. Макіївки.

Читайте такожУ Макіївці терористи розстріляли реанімобіль, в якому перевозили пораненого активіста

Як раніше повідомлялося, сьогодні в Луганську на дорозі, що веде до селища Ювілейне, невідомі з автоматів обстріляли автомобіль «Шевроле».

Водій автомобіля від отриманих поранень помер на місці. Пасажира з важкими пораненнями швидкою допомогою доставили в лікарню. Крім цього, постраждали два пішоходи - 47-річна жінка та 27-річна дівчина.