Глава МВС уточнив, що мова про шість організованих злочинних угрупувань в області / mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що «злодіям у законі» треба забути про свою діяльність або їхати в іншу країну, бо в Україні інші пріоритети.

Про це він наголосив під час наради керівників правоохоронних органів у Запоріжжі, передає прес-служба міністерства.

Читайте також"Досі немає кращого міністра": у день журналіста Зеленський розповів, чому ніхто не звільнить Авакова (відео)

Відео дня

За словами Авакова, керівники зібралися разом, щоб побороти організовану злочинність, яка «згуртувала» людей і спробувала перетворити область у центр криміногенних подій.

«Ми домовилися про системний наступ на організовану злочинність. Сьогодні професійно розібрали багато ситуацій і конкретних схем. Наша філософія – «віджимати» організовану злочинність і злочинні манери з повсякденного життя Запорізьких громадян. Повинно бути безпечно, зрозуміло і конкретно», – сказав він.

Глава МВС уточнив, що мова про шість організованих злочинних угрупувань, які функціонують у Запоріжжі та одне з Дніпропетровської області.

Як повідомляв УНІАН, 5 червня у Верховній Раді майже 60 народних депутатів, серед яких є і з фракції "Слуга народу", зареєстрували проект постанови про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.