За словами Корнієнка, кадрові перестановки будуть там, де немає серйозних зрушень у голів ОДА / скріншот з відео

Офіс президента готується до кадрових перестановок у керівництві обласних державних адміністрацій.

Відповідною інформацією в ефірі "Право на владу" поділився голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Читайте такожУ "Слузі народу" не вважають, що місцеві вибори стали провалом для партії

Відео дня

"Я за Офіс не можу сказати, це окрема гілка влади, але наскільки я проінформований, тобто проекти кадрових рішень. Незабаром вони будуть оприлюднені. Там, де за системою показників за рік немає серйозних зрушень у голів ОДА, там, я думаю, рішення будуть прийняті", - зазначив він.

При цьому, за словами Корнієнка, рішення про кадрові зміни не пов'язане з результатом "Слуги народу" на місцевих виборах.

Кадрові перестановки: що відомо

  • Раніше ЗМІ повідомили, що в Офісі президента вже після місцевих виборів 25 жовтня можуть відбутися кадрові зміни. Так, першого заступника Голови ВП Сергія Трофімова можуть змінити на Кирила Тимошенка. Крім того, своє крісло може втратити й інша заступник голови ВП Юлія Ковалів. Її місце хочуть віддати екс-міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофію Мілованову.
  • У жовтні президент Володимир Зеленський призначив екс-заступник керівника офісу глави держави Анну Коваленко головою Чернігівської обласної державної адміністрації, звільнивши з цієї посади Андрія Прокопенка.