Малюська хоче перевірити глав ЗМІ на детекторі брехні і дізнатися, чи дають вони зарплату в конвертах/ фото УНІАН

Міністр юстиції Денис Малюська має намір перевірити керівників великих медіа за допомогою "детектора брехні" щодо отримання тіньових доходів.

Про це він сказав на форумі "Ялтинська європейська стратегія" (YES).

"Я бачу, що наші ЗМІ дуже круті. Наші ток-шоу, контент, який генерується медіа-компаніями, не можна порівняти із тим, що можуть собі дозволити державні компанії… Є тіньова сторона функціонування ЗМІ в Україні. Я не кажу про всіх", - зауважив Малюська.

Відео дня

Читайте такожВ СБУ прокоментували санкції проти родини Шаріїв і сайту "Страна"

"Я б хотів запропонувати зібрати голів наших великих ЗМІ за моєю участі та пройти на відповідному обладнанні тест, щоб зрозуміти, чи ми кажемо правду. Хто бере зарплату "в конвертах". Я і сам як міністр готовий взяти у цьому участь. Дізнатись, наприклад, чи ті, хто володіє великими медіа-холдингами, чи отримали вони якісь неофіційні зарплати, які не були задекларовані", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно Малюська розказав, що наразі у відставку не збирається. Як заявив чиновник, він напише відповідну заяву, якщо його про це попросять 3 людини - його дружина, президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Вас також можуть зацікавити новини