Перепалка сталася на сесії облради / скріншот

Голова Харківської обласної держадміністрації Олексій Кучер посварився з депутатами обласної ради через ситуацію з коронавірусом.

Про це повідомляє Depo.Харків.

Дискусія розгорілася прямо під час сесії обласної ради, трансляція якої велася в прямому ефірі. Заступник голови облради Володимир Скоробагач звернувся до заступника Кучера - керівника штабу з протидії коронавірусу Тараса Пастуха 

Відео дня

Скоробогач заявив, що в області катастрофічна ситуація через нібито погану роботу Департаменту охорони здоров'я ОДА.

Читайте такожПосварилися через порожнє місце: відсутність Вакарчука спричинила суперечку в Раді

"Робота провалена, однозначно. І все, що ви говорите в майбутньому будете робити, - це все х**ня чистої води. Відписка. Я вважаю, що потрібно вживати рішучих заходів, створити штаб. Нехай його очолить губернатор нашої області", - сказав Скоробагач, звертаючись до Пастуха.

Після цього голова ОДА звернувся до виступаючого зі словами:

"Х**ню це ви зараз городите. Тому що ніяких немає абсолютно конкретних прикладів, які говорили про те, що у нас в Департаменті хаос. Конкретні прошу приклади... Що ви робили 5 років, щоб була інша ситуація? Н**ера не робили разом з Булахом на пару. Тепер ви починаєте тут кому пред'являти претензії", - підвищеним тоном сказав Кучер.

Скоробогач після цього підійшов до Кучера і розмова перейшла на крики. Далі голова ОДА обізвав "трутнем" одного з депутатів облради.

Суперечку припинив голова обласної ради Сергій Чернов.

Інші новини, які можуть вас зацікавити: