Путін виступив перед Федзборами / скріншот

Промова президента РФ Володимира Путіна 21 лютого була однією з найдовших промов російського диктатора за останні роки - майже дві години. Політолог Микола Давидюк в ефірі 1+1 розповів, що стало неочікуваним під час "спічу" президента Росії.

Так, він звернув увагу на кілька моментів: окупанти, які волають про антиамериканськість, сидять й знімають все на iPhone; не було на цьому заході ні ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина, ні глави Чечні Кадирова; міністр оборони РФ Шойгу сидів аж у третьому ряду. 

"Відсталість, тупість та примітивність путінського виступу багатьох порадувала й шокувала. З іншого боку, нічого зрозумілого, крім виходу з договору про нерозповсюдження зброї, не було", - каже Давидюк. 

Він зазначив, що спіч Путіна не схожий на виступ президента країни, яка воює. "Побудували садочок - перемога, побудували 1 км дороги - теж перемога", - охарактеризував звернення президента РФ політолог. Він нагадав, що Росія "програла 300 тисяч людей" (він уточнив, що йдеться про поранених й ліквідованих окупантів).

Виступ Путіна 21.02.2023

Під час виступу з посланням до Федеральних зборів РФ президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія тимчасово призупинила участь у договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь зі США (відомий також як СНО-3 або New Start).

"Це вони (Захід, — УНІАН.) розв'язали війну, а ми використовуємо силу, щоб її зупинити. Це вони випустили джина з пляшки, цілі регіони занурили в хаос", — заявив під час звернення до Федзборів Путін. 

Вас також можуть зацікавити новини: