Продовження карантину та що буде зі ЗНО в Україні – сьогодні у 'Право на владу' (наживо)

Сьогодні,  18 червня, о 21.45 на глядачів каналу «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Темою програми стане чергове продовження карантину та ситуація у сфері освіти з можливим скасуванням ЗНО.

Уряд продовжив карантин до 31 липня, а кількість хворих на коронавірус в Україні рекордно зростає щодня. Проте, чимало людей дедалі більше нехтують безпекою та навіть вірять у те, що епідемії взагалі не існує. Чому українці втратили пильність, чи відображає медична статистика реальність, та хто масово поширює у соцмережах конспірологічні фейки про коронавірус - «Право на владу» традиційно шукатиме відповіді на всі актуальні питання щодо пандемії.

Крім того, під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить й інші резонансні теми останнього тижня: що буде із зовнішнім незалежним оцінюванням в Україні, та чи зможуть українці полетіти у відпустки цього літа. 

Відео дня

У дискусії візьмуть участь: міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник міністра охорони здоров’я України, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, заступник керівника Офісу Президента України Юрій Костюк, народний депутат від фракції партії  "Голос", колишній заступник міністра охорони здоров'я України Ольга Стефанишина, інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, лікар-епідеміолог, керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю Андрій Александрін, експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен, власник мережі магазинів медичного обладнання Олексій Давиденко, президент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Євген Дихне, міський голова Львова Андрій Садовий, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та інші. 

Дивіться новий випуск «Право на владу» вже сьогодні о 21.45.

Нагадаємо, що як і раніше, на період карантину всі прямі ефіри «Право на владу» проходять без глядачів у залі.