Спілкуватися з журналістами погодилися далеко не всі "мітингувальники" / скріншот

Проросійська партія ОПЗЖ привела на свій недавній мітинг під Верховною Радою в Києві людей, найнятих для цього за гроші.

Відео інформагентства "Кий-Інформ" опублікував у своєму Facebook журналіст Денис Казанський.

"Партія ОПЗЖ встановила новий рекорд. У куплену масовку на черговий мітинг під Верховну Раду набрали людей, які навіть не володіли ні українською, ні російською мовою, і взагалі не розуміли виступаючих. На моїй пам'яті, до такого ще не доходило. Наймали гопників, бомжів, провокаторів, божевільних, але гастарбайтерів з далекого зарубіжжя ще не було. На що тільки не йдуть гроші російських платників податків...", - написав він.

На записі можна побачити, як деякі "мітингувальники" агресивно реагують на камеру і питання журналістів. Інші зовсім не розуміють питання. "Просто нудно, вирішили вийти, підтримати когось", - кажуть молоді люди. Інша жінка пообіцяла журналістам розбити телефон.

Читайте такожКива розповів, хто і кому продав франшизу ОПЗЖ

Молодий хлопець на питання про його "обов'язки" на мітингу відповів просто - "стояти, чекати". Інший учасник акції повідомив, що йому обіцяли заплатити 200 гривень. За даними журналістів, іншим платили по 230.

"Найняті люди навіть не приховували, що прийшли за бабки, і на суть акції їм плювати. Давно кажу, що Україні дуже пощастило, що у нас такі проросійські партії. Втім, кремлівські злодії нічого принципово іншого створити і не здатні. За що б не бралася Москва - завжди виходить ДНР", - резюмував Казанський.

Вас також можуть зацікавити інші новини: