У Москві сусіди зацькували сім'ю інваліда-колясочника / Flickr/Reuben Photography

В одному з житлових будинків Москви жителі почали тероризувати своїх нових сусідів – сім'ю з дитиною на інвалідному візку.

Читайте такожСкандал у Харкові: розлючені сусіди не дозволили спортсменці-інваліду встановити в під'їзді пандус (відео)

Про це повідомляє «360». Мама дитини Віталія розповіла журналістам, що якщо спочатку невідомі заливали пандус клеєм, то тепер його просто відірвали.

Відео дня

Зазначається, що сім'я придбала квартиру в даному будинку через його близькість до школи, де навчаються діти-візочники. Заради першого внеску за іпотекою жінка продала свою квартиру.

Компанія-керувальник надала за заявкою місце для паркування інваліда, а також зробила відкидний пандус і спеціальну підводку на виході з під'їзду. Однак незабаром почалися проблеми.

Так, Віталія не змогла відкинути пандус, тому що невідомий залив лаком клямку, на яку він закривався. Того ж дня матір дитини не змогла відвезти її до фахівців, так як хтось проколов шину на колесі її автомобіля.

Віталія написала заяву в поліцію, але це не принесло жодного результату. Після цього вона з дитиною поїхала на реабілітацію, а після повернення її чекав «радісний» прийом сусідів.

«Найпристойніше, що я почула: „Треба було думати головою, коли народжувала дитину-інваліда“», — розповіла жінка.

Зараз Віталія знову перебуває з дитиною в лікарні. В її відсутність пандус зламали.Чоловік жінки має намір писати заяву в прокуратуру.

У лютому минулого року повідомлялося, що в Пензі інвалід-візочник не став чекати, поки хтось обладнає його під'їзд за існуючим нормативам, а взяв ситуацію у свої руки і побудував собі підйомник.