У школі села Суйга навчається 67 учнів / Ілюстрація УНІАН

Влада Мовчанівського району Томської області РФ закрила будівлю школи в селі Суйга через загрозу життю і здоров'ю учнів, а самих школярів перевели навчатися в місцеву лікарню.

Про це повідомив ТАСС в понеділок глава району Юрій Сальков.

Читайте такожРосійських школярів навчать, як в житті не спитися

Відео дня

"У школі села Суйга навчається 67 учнів. (В ній стеля) провалюється, але ще не впала. Є проблеми з перекриттями. Поки обмежили перебування там дітей і людей в цілому", - сказав Сальков.

Зараз в будівлі навчального закладу йде обстеження, воно завершиться до середини вересня. Відзначається, що у 2013 році на капітальний ремонт у школі було виділено 25 мільйонів рублів.

Уроки дітям перенесли в крило місцевої лікарні. Для безпеки школярів його захистять від основної будівлі медустанови, щоб учні не контактували з хворими. Також розглядається питання про те, щоб віддати всі площі медустанови школярам, а медиків і пацієнтів перевести в будівлю трохи менше.

Сальков відзначив, щоб діти могли поїсти, буде збільшена одна зі змін до 40 хвилин, а школярів, які живуть далеко від медустанови, обіцяють розвозити на обід по домівках.

Як повідомляв УНІАН, у російському Зеленограді (адміністративний округ Москви) дитина покінчила з собою в день шкільної лінійки.