Справу направлено до суду для прийняття рішення про примусове лікування фігуранта / megatyumen.ru

У Росії житель Астраханської області викликав «швидку допомогу» для своєї літньої матері та намагався змусити бригаду медиків прибратися у нього вдома, розмахуючи сокирою.

Читайте такожЗ лікарні в СІЗО: у Росії затримали хворого на рак 73-річного інвалідаПро це йдеться в повідомленні регіонального управління Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що заяву в поліцію написав один з постраждалих медиків. Він вказав, що, коли бригада приїхала на виклик, син пацієнтки не пустив їх у квартиру, обурившись, що «виконує їх роботу, доглядаючи за хворою матір'ю». Астраханець зажадав від лікарів прибратися в приміщенні та, отримавши відмову, схопився за сокиру.

Відео дня

В результаті було заведено справу про погрози та спробу нападу на працівників швидкої. Пізніше з'ясувалося, що 63-річний чоловік перебував на обліку в психіатричній лікарні. Його направили на судово-медичну комісію, яка постановила, що він страждає хронічним психічним розладом та повинен отримувати медичну допомогу в стаціонарних умовах.

Справу направлено до суду для прийняття рішення про примусове лікування фігуранта.

Як раніше повідомляв УНІАН, росіянин скоїв масову різанину, коли грабував будинок.