Інцидент стався після сварки між Соколовим і Єщенко / соцмережі

Випускниця російського Вишу Анастасія Єщенко, у вбивстві якої підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення.

Про це повідомляють «РИА Новости» та «Інтерфакс» з посиланням на джерело в силових структурах і правоохоронних органах.

Читайте такожРозчленування пітерської аспірантки: ЗМІ розповіли про маніакальну одержимість вбивці Наполеоном (відео)

Відео дня

«Аспірантка і співмешканка Соколова Анастасія Єщенко була вбита близько 2:00 8 листопада обріз малокаліберної гвинтівки. Інцидент стався після сварки між Соколовим і Єщенко», - заявив співрозмовник «Інтерфаксу».

Він стверджує, що після вбивства Соколов вирішив розчленувати тіло. При обшуку у будинку вченого були в тому числі виявлено обріз, з якого, за версією слідства, була застрелена дівчина, і близько півсотні патронів.

Як повідомляв УНІАН, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням. Чоловік зізнався, що перебував зі своєю колишньою студенткою у стосунках і вбив її після сварки. Прийшовши в себе, він вирішив розчленувати тіло і позбутися його. У процесі він багато пив, щоб не втратити свідомість.

В квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки і її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет.