Сім'я жила в однокімнатній квартирі, а загибла сварилася зі свекрухою / Фото: особиста сторінка жінки в соцмережі

Жінка, яка з двома дітьми викинулася з дев'ятого поверху на північному сході Москви, часто переживала через свою зовнішність, оскільки набрала зайву вагу після пологів.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

Читайте такожРосійський "Наполеон", який розчленував коханку-студентку, почав плакати й вити в суді (відео)

Відео дня

Подруга загиблої Ольга Маслова, з якою та познайомилася на дитячому майданчику, повідомила, що вона була творчою і захопленою людиною, спокійною і доброзичливою, проте часто переживала через зовнішність. При цьому вона не пила ліків, оскільки годувала грудьми, і постійно «гіперопікала» дітей.

«Банальна нежить здавалася їй катастрофою. Я її часто заспокоювала, казала, що це все дрібниці, і всі діти хворіють. Але вона реально переживала так сильно, що, може, це і звело її з розуму», - розповіла жінка.

За словами Маслової, сім'я жила в однокімнатній квартирі, а загибла не ладнала зі свекрухою. У той же час сварок з чоловіком у неї не було.

У поліції розповіли, що довго не могли додзвонитися до чоловіка жінки Володимира Соколова. Пізніше він сам приїхав на місце події. Чоловік розповів, що вранці поїхав на роботу, поки дружина і діти ще спали. Зазначається, що у Соколова трапилася «справжня істерика», він з криками просив подивитися на загиблих.

Як повідомляв УНІАН, 11 листопада жінка з двома дітьми викинулася з дев'ятого поверху на північному сході Москви. Одній дитині 3 роки, іншій ще немає й року. Попередньо, один малюк і сама мати померли на місці. За життя іншої дитини зараз борються лікарі, вона у реанімації,