Знайдена найсумніша вечірка у світі / скріншот

У російському Красноярську аніматори в костюмах слона, свині і собаки вечорами танцюють на сцені під музику перед абсолютно порожній майданчиком.

Читайте також"Палицею зверху, бий!" Спецназ РФ показав п'ятикласникам, як "зачищати" мітинги (відео)

Про це повідомляє TJournal з посиланням на свідоцтва очевидців в соцмережах. Користувачі називають ці акції «найсумнішими вечірками» і викладають відео.

«Найсумнішими вечірки в місті проходять в Парку Універсіади. Там кожен вечір з 18:00 до 22:00 аніматори танцюють в повній самоті», – йдеться в одній з публікацій VK-спільноти «Я живу в Красноярске».

В коментарях місцеві жителі пообіцяли прийти на найближчу таку вечірку, щоб підтримати виступаючих.

У розмові з «Говорит Москва» місцевий житель Андрій розповів, що ця «вечірка» проходить по вихідних. Він пояснив, що майданчик фан-зоні чемпіонату Росії з фігурного катання встановили у парку, який після Універсіади перетворився на «велику недобудову».

«Встановили там сцену з екраном для показів трансляцій з чемпіонату, запросили аніматорів для розваги публіки. Ось тільки публіка туди не прийшла. Проте, аніматори в суботу і неділю старанно відпрацьовували свою програму перед порожнім майданчиком і рідкісними випадково перехожими», – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що жителі російського Новосибірська обурені неоднозначною формою ковзанки. В центрі міста побудували ковзанку, яку вже прозвали "фалічним привітанням народу від влади". За формою вона нагадує чоловічий статевий орган.